Hestebilder i februar 2015

I februar 2015 var det veldig varierende forhold for fotografering

Når jeg kjørte fra Myvatn var det strålende forhold. På den 5 mils turen fra Myvatn til Husavik endret det seg til snøstorm. Jeg stoppet for å ta bilder av Islandshester i snø og sterk vind.

 

Please follow and like us:
0

Til Island februar eller mars 2019?


Vi overnatter i et av de husene dere ser på bildet. Bildet er tatt i februar.

Iden er en ukes foto tur til Myvatn i perioden februar mars. Hovedhensikten er å oppleva vinter Island utenfor den travleste turistsesongen. Jeg kan ta med meg inntil 6 deltakere (disponerer 8 seters bil).

Jeg ser ikke på dette som organisert workshop, men med god gruppe, kan vi nok lære en masse av hverandre.

Er du interessert send melding med “Islandstur 2019” i tittelfeltet til Kristinn@hotmail.no. Skriv noen ord om hvorfor du kan tenke deg å være med, eventuelt hva som må til for at turen blir vellykket sett fra dit ståsted. Hvis du melder din interesse mottar du meldinger underveis i planleggingen.

Jeg arbeider nå basert på denne planen

  • Jeg samler inn oversikt over interesserte
  • Jeg reiser til Island 20 Oktober – 5 November 2018 for planlegging
  • Jeg lager og sender ut detaljert tidsplan med priser innen 1. desember 2018
  • Jeg sender ut tilbud til de som har melt interesse innen 10 desember 2018 (første man til mølla prinsippet gjelder)
  • Bindende påmelding med betaling av 15 % av prisen innen 31.12.2018

Fra Reykjavik til Myvatn.

For å rekke frem til Myvatn før det blir alt for mørkt må vi starte mellom 8 og 9. Vi kjører riksvei 1 til Myvatn. Det er mye interessant å se langs veien. Det er mange steder som det frister å stoppe, men vi må være selektive. 

K1__7316

Det er ikke så vanlig å stoppe mitt i Borgarfjørdur. Men i Mars 2017 bare måtte jeg fotografere Nordura med Baula i bakgrunnen.

Ca 3 mil fra Riksvei 1 finner vi Kvitserkur. Hvis forholden tilater  det kan vi velge å kjøre 6 mil  (frem og tilbake) for å oppleve dette fugleberget.K1__7355 Bildet er tatt i mars 2018. Jeg traff fem tyske fotografer hvor av en var en “pentaxianer”.

Please follow and like us:
0

Rauðholar

Raudhólar er et lite område i utkanten av Reikjavik. Det brukes mest av folk som rir Islandshester.  Et fantastisk sted for fotografer som er lite brukt.K1__9078

Bildene er tatt i Mars 2017

Please follow and like us:
0

Islad i Mars 2018

I mars 2018 reiste jeg til Ísland og var der i tre uker. De første 10 dagene var jeg aleine. To dager i området rundt Reykjavik. Mye fint å fotografere der.

K1__7269

Dette bildet er tatt i Hvalfjørdur. På grunn av disk-krass mistet jeg nesten alle bildene. Heldigvis la jeg noen bilder ut på SnugMug som derfor overlevde.Nå er bildene lastet ned og lagt inn på Synology NAS. Album fra Hvalfjørdur kan ses ved å klikke på bildet.

Kristinn

Please follow and like us:
0