Til Island februar eller mars 2019?


Vi overnatter i et av de husene dere ser på bildet. Bildet er tatt i februar.

Iden er en ukes foto tur til Myvatn i perioden februar mars. Hovedhensikten er å oppleva vinter Island utenfor den travleste turistsesongen. Jeg kan ta med meg inntil 6 deltakere (disponerer 8 seters bil).

Jeg ser ikke på dette som organisert workshop, men med god gruppe, kan vi nok lære en masse av hverandre.

Er du interessert send melding med “Islandstur 2019” i tittelfeltet til Kristinn@hotmail.no. Skriv noen ord om hvorfor du kan tenke deg å være med, eventuelt hva som må til for at turen blir vellykket sett fra dit ståsted. Hvis du melder din interesse mottar du meldinger underveis i planleggingen.

Jeg arbeider nå basert på denne planen

  • Jeg samler inn oversikt over interesserte
  • Jeg reiser til Island 20 Oktober – 5 November 2018 for planlegging
  • Jeg lager og sender ut detaljert tidsplan med priser innen 1. desember 2018
  • Jeg sender ut tilbud til de som har melt interesse innen 10 desember 2018 (første man til mølla prinsippet gjelder)
  • Bindende påmelding med betaling av 15 % av prisen innen 31.12.2018

Fra Reykjavik til Myvatn.

For å rekke frem til Myvatn før det blir alt for mørkt må vi starte mellom 8 og 9. Vi kjører riksvei 1 til Myvatn. Det er mye interessant å se langs veien. Det er mange steder som det frister å stoppe, men vi må være selektive. 

K1__7316

Det er ikke så vanlig å stoppe mitt i Borgarfjørdur. Men i Mars 2017 bare måtte jeg fotografere Nordura med Baula i bakgrunnen.

Ca 3 mil fra Riksvei 1 finner vi Kvitserkur. Hvis forholden tilater  det kan vi velge å kjøre 6 mil  (frem og tilbake) for å oppleve dette fugleberget.K1__7355 Bildet er tatt i mars 2018. Jeg traff fem tyske fotografer hvor av en var en “pentaxianer”.

Please follow and like us:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *