Oppussing av Kjeller og garasje Geiteyjarstrønd 4

Jeg var på plass 2 februar, for å starte oppussingen av kjeller og garasje.

Regnet med å rørleggere ville starte torsdag eller fredag samme uke. Ikke gikk det som planlagt. Men mandag 11. 02. 2019 kom sjefen selv for å vurdere hva slags dimensjoner som trenges. Han brukte ca 1/2 time og forsvant i det han sa “sender 2 – 3 raske gutter på Onsdag passer ikke det bra”. Han var langt vekk før jeg rakk å svare “topp”. Hvis guttene er like raske så er det virkelig topp.

Snakket med elektrikker om elanlegget. Han mente at her måtte det en del endringer til. Eltavlen er innlagt i trekasse og strømmåleren i en trekasse ved siden av. Min plan var å kjøpe ny sikringsskap og montere den ved siden av treskapet. Han mente at måleren måtte inn i samme skap. Da kan  omfanget av skapet bli en utfordring i forhold til det nye badet.

Spennende om huset blir  beboelig når fotografene ankommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.